15.01.2016

CUM ALEGEM ECHIPAMENTUL TERMIC POTRIVIT PENTRU CASA NOASTRA?

Trebuie sa fim constienti de faptul ca cel mai important lucru in alegerea echipamentului pentru instalatia de incalzire este:
1.COMBUSTIBILUL de departe cel mai important criteriu.
Combustibil care poate fi: gaz, electric ,GPL, motorina, combustibil solid (lemn, carbune, peleti, brichete)
CENTRALE PE GAZ. Gazul este cel mai la indemana combustibil deoarece se poate achizitiona o centrala termica murala sau de pardoseala, aceasta putand fi in condensatie sau clasica. Marele avantaj la alegerea acestui echipament este exploatarea foarte usoara si deasemenea intretinerea acesteia...

Citeste mai mult
15.01.2016

CUM ALEGEM POMPA DE CIRCULATIE?

Pompele de circulatie sunt folosite pentru distribuirea apei calde in instalatiile termice. Acestea pot fi clasificate dupa destinatia lor. Pompe de circulatie pentru centrale cu combustibil solid la care temperatura maxima de lucru este de 110°C si pompe de circulatie folosite in sisteme solare cu temperaturi de lucu peste 110°C.
Parametrii cei mai importenti in alegerea unei pompe de circulatie pentru orice fel de sistem folosit sunt urmatorii...

Citeste mai mult
15.01.2016

INFORMATII GENERALE CAZANE PE LEMNE

IMPORTANT:
1.Daca ati ales sa incalziti locuinta sau spatiul dumneavoastra cu o centrala pe lemne sau carbuni ati facut o alegere foarte buna deoarece este una din cele mai ieftine metode existente din punct de vedere al combustibilului.
2.Trebuie sa tinem cont de faptul ca centralele cu gazeificare cat si cele clasice pe lemne sau carbuni sunt centrale ecologice...

Citeste mai mult
15.01.2016

INFORMATII GENERALE PANOURI SOLARE

Ai idei? Stii ce vrei? Avem solutii.
Energia solara(cantitatea de energie electromagnetica ce ajunge pe suprafata pamantului) este cea mai curata, dar si cea mai inepuizabila dintre sursele de caldura cunoscute. Radiatiile solare sunt compuse din caldura, lumina si alte radiatii emise de soare si sunt responsabile de toate procesele naturale de pe pamant.
Energia solara poate fi clasificata in doua categorii, termica si luminoasa.

Citeste mai mult
telefon