Livrare                                                                              

Produsele se livreaza in toata tara utilizand curierii proprii sau serviciile unei companii de curierat intern Urgent Curier.

Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului sunt sigilate si sunt insotite de factura si certificate de garantie.
Livrarea pentru articolele aflate pe stoc se face in cel mai scurt timp, pentru produsele care nu se afla in stoc livrarea se confirma telefonic sau prin e-mail clientului.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la catalog si ora stabilite pentru livrare, www.centraleinstalatii.ro va pastra bunurile comandate timp de patru zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta catalog clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul S.C. IMBOLD COM S.R.L

Contul S.C. IMBOLD COM S.R.L este R049 BTRL 0160 1202 H374 47XX Banca Transilvania

Costurile de livrare sunt exemplificate mai jos.

Tarifele de transport cu firma de curierat Urgent Curier se calculeaza astfel:

-primul kg=10,54 lei cu Tva pentru Bucuresti sau 14,26 lei cu Tva pentru restul tarii

-fiecare kg suplimentar=1,05 lei/kg cu Tva pentru Bucuresti sau restul tarii

-fiecare km suplimentar=1,00 lei/km cu Tva in afara oraselor din reteaua Urgent Curier

-taxa ramburs=5,58 lei cu Tva (doar pentru platile cash)

Greutatea volumetrica se calculeaza dupa formula: lungime x latime x inaltime (masurate in cm) / 6000. Greutatea volumetrica se calculeaza in cazul coletelor a caror greutate reala este mai mica decat greutatea determinata din formula mentionata. Greutatea luata in calcul este greutatea cea mai mare dintre greutatea reala si cea volumetrica.

Exemplu de calcul pentru:

Produsul: Centrala termica electrica Protherm Ray 24Kw

Destinatia: Pitesti (sau orice localitate din reteaua Urgent Curier)

Greutate produs: 34 kg

Cost transport: (1 kg x 14,26 lei/kg) + (33 kg x 1,05 lei/kg) = 48,91 lei cu Tva

TOTAL: 48,91 lei cu Tva (pret valabil peste tot in tara unde exista depozit Urgent Curier – vezi site-ul transportatorului)


Politica de returnare
Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de a returna produsele comandate in termen de 10 zile lucratoare, daca produsele in cauza au fost comandate de catre dumneavoastra, in calitate de persoana fizica.
Deoarece  in ordonanta nu se specifica daca consumatorul are dreptul sa foloseasca in acest timp produsul sau produsele, firma noastra impune anumite reguli pentru acceptarea produselor retur:
- Nu desfaceti carcasa produsului.

- Nu zgariati, nu loviti produsul.

- Nu montati si nu utilizati produsul.

- Nu rupeti sigiliul deoarece se va pierde garantia.
- Nu se primesc produse decat in ambalajul original, cu toate etichetele atasate si sa nu prezinte urme sau semne de uzura.
- Ne rezervam dreptul de a nu accepta returul, daca nu respectati conditiile de utilizare si de garantie.
- In aceste 10 zile de la cumparare nu sunteti obligat sa dezvaluiti motivul nemultumirii.

- Pastrati ambalajul produsului intact. Produsele sigilate in momentul cumpararii vor fi preluate ca produse 'BULK' ceea ce inseamna ca veti plati o penalizare intre 10%-50% din valoarea lor de achizitie in primele 10 zile lucratoare din momentul receptionarii lor. Produsele care au consumabile, se vor returna fara consumabil iar pretul consumabilelor se va scadea din suma returnata

- Nu trimiteti produsul in sistem RAMBURS. Plata transportului spre firma noastra cade in sarcina Dumneavoastra. Orice produs trimis in sistem RAMBURS va fi returnat fara notificare prealabila.
- Returnarea banilor se va face numai prin banca cu Ordin de Plata emis pe numele cumparatorului. Asta inseamna ca vom avea nevoie de un Cont Bancar valid si un Cod Numeric Personal valid din partea Dumneavoastra in momentul sosirii produsului in firma noastra. Termenul de returnare a sumelor este de 72 de ore din momentul primirii si verificarii produsului.

Pentru detalii suplimentare puteti consulta legislatia in vigoare accesand urmatoarele link-uri:

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

http://www.legi-internet.ro/index.php?id=59

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

http://www.legi-internet.ro/index.php?id=61

In cazul in care doriti informatii suplimentare sau aveti neclaritati privind clauzele sau procedura de returnare ne puteti contacta prin e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site.