Rezervor de acumulare DZD NAD750V1

4.100,00 Lei

Rezervor de acumulare DZD NAD750V1

4.100,00 Lei
Disponibilitate: La comanda
Producător: DRAZICE
Cod produs: NAD750V1
4.100,00 Lei
19% TVA inclus

Rezervor de acumulare DZD NAD750V1

 Documentatie tehnica

Rezervoare de acumulare izolate cu flansa DZD Drazice-Cehia  NAD750V1

Termoacumulatoarele firmei Drazice au fost proiectate si realizate pentru a fi utilizate în producerea si acumularea apei calde igienicosanitare prin intermediul schimbului termic obtinut cu ajutorul schimbatoarelor detasabile, fixe sau externe termoacumulatoarului, alimentate cu surse de energie termica de diverse tipuri (Centrale termice, Generatoare termice, Pompe de încalzire, Panouri solare) care utilizeaza apa ca fluid termoconvertor.

Constructia acestor termoacumulatoare permite instalarea lor in foarte multe tipuri de instalatii termice si sanitare.

Termoacumulatoare de energie - termoacumulatoarele puffer Drazice sunt proiectate pentru montarea in instalatii de incalzire speciale, gandite pentru exploatarea termica a sistemelor cu functionare tipica discontinua. In particular cu un cazan pe lemn sau peleti termoacumulatorul se conecteaza direct pe turul de la cazan prin intermediul unei pompe corespunzatoare. Apa continuta in termoacumulator este aceeasi cu agentul termic care circula in cazan si in instalatia de incalzire.

Termoacumulatorul indeplineste urmatoarele functii:

-permite functionarea cazanului in mod regulat ,evitand intreruperile datorate cererii insuficiente de energie de catre instalatia de incalzire.

-constituie un volant termic pentru instalatia de incalzire si duce la cresterea confortului de utilizare, transformand totul, similar unei instalatii automatizate pe gaz/motorina. In fapt, energia continuta in acumulator sub forma de apa calda va fi automat cedata instalatiei in momentul in care aceasta o solicita. Astfel se asigura cateva ore de incalzire chiar si cu cazanul oprit, de exemplu in primele ore ale diminetii.

GARANTIE 3 ANI

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie