Convector electric Tesy 1500 CN03

0,00 Lei

Convector electric Tesy 1500 CN03

0,00 Lei
Disponibilitate: In afara stocului
Producător: TESY
Cod produs: 1500CN03
0,00 Lei
19% TVA inclus

 Fisa Tehnica

Convector electric de perete Tesy 1500W - CN 03 150 MIS


Detalii tehnice

-panou de comanda ergonomic

-protectie supra-temperatura

-functionare silentioasa

-incalzire rapida si accelerarea aerului cald

-corp metalic

-design ce asigura incalzirea convectiva optima

Convectoarele Tesy sunt foarte silentioase si au un design ingust.
Convectorul electric de perete Tesy este dotat cu un termostat care restabileste in mod automat functionarea acestuia numai dupa ce temperatura a scazut sub limita. Exista si un termostat de protectie, ce decupleaza automat in situatia in care temperatura depaseste anumite valori admise.

Panou de control: Intrerupatorul on/off si termostatul reglabil asigura o utilizare usoara a produsului si creaza un confort sporit in locuinta.

Incalzire rapida a incaperii: Convectorii TESY sunt proiectati pentru realizarea unui schimb de caldura rapid si circularii aerului in incapere prin propagarea unui flux intens de aer cald. La aceste aparate elementul special de incalzire este confectionat din aluminiu si previne uscarea aerului in camera, creand un confort termic excelent.

Design ingust: Toate convectoarele TESY se monteaza pe perete. Designul extrem de ingust permite economisirea unui spatiu important din incapere.  

Toate modelele sunt potrivite pentru montaj in bai si au un intrerupator cu indicator luminos, protectie antiinghet si termostat de siguranta.

GARANTIE 2 ANI

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie